Wat doen we

 • Combinatie hout beton

  Combinatie hout beton

  Om de omheining een meer natuurlijke uitstraling te geven wordt vaak gekozen voor een combinatie van hout en beton. Het hout dient dan om de bovenzijde af te schermen terwijl het beton zorgt voor een stevige constructie en bescherming aan de vochtige ondergrond.
 • Draad afsluiting

  Draad afsluiting

  Draadafsluiting met bovenbuis
  Door een bovenbuis te bevestigen aan een standaard draadafsluiting krijg je een veel sterker geheel. Ideaal wanneer je de omheining wil laten begroeien met klimplanten of bekleden met rietmatten. Ook het doorbuigen van de draad wordt zo voorkomen.
  Draadafsluiting met betonplaat
  Bij deze omheining wordt een betonnen plaat deels in de grond bevestigd. Dit zorgt voor een betere constructie en voorkomt schade als je het gras maait. Ook wanneer je dieren hebt of last hebt van vossen is deze omheining een prima keus.
  Draadpanelen
  Draadpanelen lijken qua uitzicht bijna net hetzelfde als draadafsluitingen maar zijn niet vervormbaar. Hierdoor krijg je dus een veel stevigere constructie dat tegen een stootje kan. Ook naar inbraakveiligheid toe is deze afsluiting een echte topper.
 • Hout afsluiting

  Hout afsluiting

 • Beton afsluiting

  Beton afsluiting

  Betonnen schermen met structuren zijn de laatste jaren een echte hype geworden. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van houten planken, keien en heel wat variaties. De panelen zijn steeds in de massa gekleurd zodat je bij beschadiging geen kleurverschil hebt. Naast draadafsluiting zijn betonafsluitingen met houtstructuur een van de meest verkochte afsluitingen van het moment.
 • Uitdoen en afvoeren van begroeiingen

  Uitdoen en afvoeren van begroeiingen

  Wij zorgen voor het uitdoen en afvoeren van je beplanting, struiken en omheiningen dit steeds op een zeer nauwkeurige manier.
 • Aanleg van gazon & klinkerwerken

  Aanleg van gazon & klinkerwerken

  Als afwerking van je tuin ben je bij ons ook op het juiste adres voor onder meer het aanleggen van je gazon, klinkeren...

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ik ga akkoord